Hozzávalók:
10 dkg zabliszt
1 cs. foszfátmentes sütőpor
1 mk. szódabikarbóna
1/2 citrom leve
édesítő
10 banán
4 zacskó puding
Elkészítés:
Megcsináljuk a
tésztát és hagyjuk kicsit pihenni. A tészta lehet egész híg, hogy jól lehessen
majd szétteríteni. A tepsibe papírt teszünk és a banánokat hosszában
félbe vágva belerakjuk a papírra, és ráöntjük a tésztát. 25 percig sütjük
200 fokon. Ezután, ha kihűlt kifordítjuk és a papírt óvatosan levesszük,
majd visszatesszük a tepsibe úgy, hogy a banán legyen felül. Erre terítjük
rá a pudingot.
4 pudingot 2 liter növényi tejjel
megfőzzük, és édesítjük miközben sül a piskóta, mikor kicsit hűl és keménykedik,
ráöntjük a tésztára. Miután teljesen megkeményedett, lehet szeletelni.