Hozzávalók:
50 dkg tönkölyliszt
Elkészítés:
Összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd hozzáadjuk a citromlevet, a szójatejet/vizet, 1-2 összeturmixolt almát és összedolgozzuk. Kiterítjük a tepsibe és rászeleteljük a gyümölcsöket. Télen aszalt szilvából készítettem a szilvás pitét. A szilvát előtte nap beáztattam vízben és a levét pedig beleöntöttem a tésztába.
50 dkg tönkölyliszt
5 dkg fehérliszt
1 csomag foszfátmentes sütőpor
1 tk. szódabikarbóna
1 tk. só
3 tk. sztívia - 3 ek. méz
1 tk. gyömbérpor
1 tk. mézeskalács fűszer
alma
1 ek. citromlé
vaníliaaroma
szójatej/víz
Összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd hozzáadjuk a citromlevet, a szójatejet/vizet, 1-2 összeturmixolt almát és összedolgozzuk. Kiterítjük a tepsibe és rászeleteljük a gyümölcsöket. Télen aszalt szilvából készítettem a szilvás pitét. A szilvát előtte nap beáztattam vízben és a levét pedig beleöntöttem a tésztába.