Hozzávalók:
200 g margarin (Alsan bio)
60 g gyümölcscukor vagy 2 ek. sztívia
100 g darált mandula
2 csomag vaníliás cukor vagy 2 tk. vaníliapor
1 csipet só
250 g tönkölyfehérliszt
1 csomag vaníliás cukor
50 g porcukor
Elkészítés:
200 g margarin (Alsan bio)
60 g gyümölcscukor vagy 2 ek. sztívia
100 g darált mandula
2 csomag vaníliás cukor vagy 2 tk. vaníliapor
1 csipet só
250 g tönkölyfehérliszt
1 csomag vaníliás cukor
50 g porcukor
Elkészítés:
A margarint kicsit megmelegítjük, amíg egészen puha nem lesz, és hozzákeverjük a gyümölcscukrot, majd a többi hozzávalót is. 1 órára a hűtőszekrénybe rakjuk állni. A tésztából kis kifliket formázunk, amiket egy papírral bélelt tepsibe teszünk. 180 °C-on sütjük kb. 15 percig. Közben a porcukrot összekeverjük a vaníliás cukorral és, amikor megsültek a kiflik még melegen beleforgatjuk őket.