Hozzávalók:
80 g margarin (Alsan) vagy kókuszzsír
6 ek. gyümölcs cukor vagy 3-4 ek sztívia
200g kókuszreszelék
2 ek. darált lenmag vagy tojáshelyettesítőpor
1 csipet só
1 tk. narancshéjaroma (narancshéj)
120 g kissé összetört zabpehely
50 g tönköly(fehér)liszt
Elkészítés:
80 g margarin (Alsan) vagy kókuszzsír
6 ek. gyümölcs cukor vagy 3-4 ek sztívia
200g kókuszreszelék
2 ek. darált lenmag vagy tojáshelyettesítőpor
1 csipet só
1 tk. narancshéjaroma (narancshéj)
120 g kissé összetört zabpehely
50 g tönköly(fehér)liszt
Elkészítés:
Az összes összetevőt egy tálba tesszük és egy habverő géppel jól összekeverjük. Ez a massza nem lesz túl krémes, így tudunk belőle kis tetőket formázni a kezünkkel, ha nicns sok időnk vagy türelmünk, lehetnek golyók is. A sütiket egy papírral bélelt tepsibe tesszük és 15 percig sütjük 170-180 °C-on. Vigyázzunk, hogy a tető csúcsa meg ne égjen.