Nem szép, de nagyon finom. Nekem kicsit főzelékesre sikeredett, de ha valaki levesesebbre szeretné, lehet bele tenni több vizet.
Hozzávalók:
3-4 db burgonya
2 kisebb fej
vöröshagyma
2 ek. növényi tejföl
2 teáskanál kukoricakeményítő
1 tk. kókuszzsír
1 csomó
zöldpetrezselyem
pirospaprika
majoránna
rozmaring
citromlé
só
Elkészítés:
A burgonyát sós vízben megfőzzük és megtörjük. Közben a felaprított hagymát vízen és egy kis kókuszzsíron a gombával együtt megpároljuk, sózzuk, fűszerezzük és
összekeverjük a burgonyával. Annyi levet teszünk hozzá, hogy ne legyen túl
sűrű. Rántást készítünk, és berántjuk. Citromlével ízesítjük, majd hozzáadjuk a növényi tejfölt.