Padlizsános sülttészta

Hozzávalók:
1 hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 paprika
2-3 paradicsom/ paradicsom sűrítmény
3 padlizsán
1 konzerv kukorica
1 füstölt tofu
paprika
fekete só
vegamix
2 fűszerkeverékből, amiben a következő fűszerek vannak: kurkuma, gyömbér, kapor, curry, koriander, rozmaring, bazsalikom, kakukkfű, oregano, szegfűszeg,
0,5 kg tészta

Elkészítés:
Felteszünk vizet a tésztának, megfőzzük és félrerakjuk, amíg többi elkészül. Csinálunk egy paradicsomos, paprikás, hagymás alapot, majd közben megpucoljuk és felvágjuk a padlizsánt kis kockákra, és ha kész az alap, akkor beleöntjük. Főzzük, addig, amíg a padlizsán meg nem puhul. Közben fűszerezzük és a végén a kukoricát és a szétmorzsolt tofut is hozzáadjuk. Öntünk bele annyi vizet, hogy legyen egy kis zaftja, majd összekeverjük a leszúrt tésztával és egy tepsiba, vagy jénai tálba tesszük és 20-30 percig közepes lángon sütjük.