Hozzávalók:
1 cukkini
0,5 - 1 kg krumpli
1 hagyma
2 cs. liszt
2 tk. vegamix
3 ek. sörélesztő
borsikafű
só
Elkészítés:
1 cukkini
0,5 - 1 kg krumpli
1 hagyma
2 cs. liszt
2 tk. vegamix
3 ek. sörélesztő
borsikafű
só
Elkészítés:
A cukkinit, a hagymát és a krumplit megpucoljuk és fölszeleteljük. A hagymát megpirítjuk és beleterítjük a tepsibe, rá a krumpli felét, rá a cukkinit és a krumpli másik felét. A lisztből és a fűszerekből egy szószt készítünk és ráöntjük. Letakarjuk alufóliával és addig sütjük, amíg a krumpli megpuhul (kb. 45 perc), majd alufólia nélkül is sütjük 15 percig még, hogy kicsit megpiruljon. Ha kihűlt, akkor szépen lehet szeletelni.