Hozzávalók:
1 hagyma
50 dkg lilakáposzta
50 dkg tészta
5-6 dkg dióbél
1 ek aprított petrezselyemzöld
1 füstölt tofu
1 tk. borsikafű
1 tk. koriander
1 tk. curry
1 tk. szerecsendió
1 ek. vegamix
szójaszósz
édesítő
só
Elkészítés
A hagymát felaprítjuk, a káposztát legyaluljuk vagy vékonyan
felszeleteljük. Egy edényben a hagymát megpirítjuk,
majd hozzáadjuk a káposzta nagy részét, és a fűszereket. Fedő alatt, alacsony
hőfokon 15 percig pároljuk. Egy másik lábasban enyhén sós vizet forralunk, ebben
megfőzzük a tésztát (a csomagoláson található utasítás alapján). Az utolsó 5
percre hozzáadjuk a maradék káposztát.A dióbeleket kissé összetördeljük, majd egy serpenyőben
megpirítjuk (zsiradék nélkül). A káposztás tésztát szűrőn nagyjából lecsepegtetjük majd egy
nagy tálba töltjük. Hozzáadjuk a párolt káposztát, dióbeleket és aprított
zöldfűszert. Ízlés szerint sózzuk. Reszelt tofuval tálaljuk.